Blog

PRAVILNIK o provedbi postupaka jednostavne nabave

PRAVILNIK o provedbi postupaka jednostavne nabave

Javni poziv za korisnike grobnih mjesta na groblju Sv. Roka u Cavtatu

Na temelju Zaključka Općinskog vijeća Općine Konavle; KLASA:021-05/05-14/77, Andrelton Simmons Baseball Jersey URBROJ: 2117/02-01-14-1 od 12. Sammy Watkins – Clemson Tigers Jerseys prosinca 2014, Mens Nike Air Max TN

Članka 13. Jay Bromley Zakona o grobljima (NN 19/98 i 50/12) i Pravilnika o vođenju grobnog očevidnika i registra umrlih osoba (NN 143/98), Chaussure Asics Gel Noosa Tri 11 Boninovo d.o.o. Scarpe Air More Uptempo za obavljanje pogrebnih usluga Dubrovnik objavljuje

 

JAVNI POZIV

 

Pozivaju se korisnici grobnih mjesta na groblju Sv. Zapatillas Adidas Baratas Roka u Cavtatu da se jave telefonom na broj 416 216 u ured Boninovo d.o.o. Hollister od utorka do petka u vremenu od 8.00 do 14.00 sati (osoba za kontakt Štefi Ljubimir) radi dogovora o terminu sastanka u svezi utvrđivanja prava korištenja grobnog mjesta.

Korisnici grobnih mjesta za dogovoreni termin trebaju pripremiti sve eventualne dokaze o pravu korištenja grobnog mjesta (dokaze o gradnji, Nike Store rješenja o nasljeđivanju, ugovore o darovanju i dr., Adidas Zx 700 soldes podatke o ukopanim osobama i sl.).

Registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma na dan 21.12.2014.

Registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma na dan 21.12.2014.

Plan nabave roba, usluga i radova za 2015.

Plan nabave roba, Toronto Raptors usluga i radova za 2015. Stephen Piscotty Jersey možete pogledati u dokumentu u privitku.

Plan nabave roba, usluga i radova za 2014.

Plan nabave roba, Joey Bosa OSU Jersey usluga i radova za 2014. Nike Free 5.0 Dames blauw

možete pogledati u dokumentu u privitku.

Fotogalerija 2. rekonstrukcije kapelice Sv. Križa na Boninovu

Ovo je druga u nizu fotogalerija rekonstrukcije kapelice Sv. Air Max 90 Mujer Križa na Boninovu, chaussures de foot puma zahvaljujući našem donatoru. Nike Air Max Uptempo Sukladno Ugovoru završetak obnove očekuje se sredinom ožujka 2013. San Antonio Spurs Iz predočenih fotografija vidljivo je da se kapelica Sv.

Fotogalerija 1. rekonstrukcije kapelice Sv. Križa na Boninovu

Ovo je prva u nizu fotogalerija gdje se može vidjeti napredak rekonstrukcije kapelice Sv. Nike Air Max 2017 Donna

Križa na Boninovu, Maglia Michael Jordan zahvaljujući našem donatoru. cheap nike trainers uk Sukladno Ugovoru završetak obnove očekuje se sredinom ožujka 2013. sac à dos fjallraven kanken Iz predočenih fotografija vidljivo je da se kapelica Sv. Nike LeBron James 13 Križa bila u neprimjerenom stanju.

Ugovor o obnovi gasulhane na Muslimanskom groblju

gasulhana01Ugovor o obnovi gasulhane na Muslimanskom groblju potpisan je jutros između tvrtke Alfaplan građenje i Boninovo d.o.o. Nike Kyrie 2 u prostorima Boninova d.o.o. Adidas Zx 750 Homme Obnova će biti financirana od preostalih doniranih sredstava za sanaciju kapelice Sv.

Javna nabava pogrebne opreme

Na dole navedenimn linkovima možete preuzeti dokumente zajavnu nabavu pogrebne opreme.

Zašto DOMOBRANSKO GROBLJE ne bi ovako uredili?

IMG_5406Društvo prijatelja Dubrovačke starine je izradilo Valorizaciju postojećeg stanja zelenila na DOMOBRANSKOM GROBLJU U GOSPINOM POLJU te ga možete pogledati u digitalnom obliku VALORIZ Boninovo d.o.o. nike tn requin potaknuto komemoracijom 1. Cleveland Cavaliers ožujka 2013.